Alles over een uitvaart in Tilburg

Afscheidshuis Authena

Waar afscheid de ruimte krijgt

Sinds begin 2013 is in Sleeuwijk Afscheidshuis Authena gevestigd. Een uniek concept voor het verzorgen en opbaren van overledenen. Een waardig alternatief voor wanneer dit thuis niet wenselijk of mogelijk is.
Het afscheidshuis beschikt over vier geheel verschillende, sfeervolle 24-uurs kamers, waar u op elk gewenst moment van de dag bij de overledene kunt zijn. Tevens kunt u hier zelf bezoek ontvangen wanneer u maar wilt.
In de keuken kunt u niet alleen terecht voor het zetten van koffie en thee, maar kunt u ook gebruik maken van onze kookfaciliteiten.

Inmiddels is Authena meer dan alleen een afscheidshuis, rouwcentrum en mortuarium.
Afscheidshuis & Uitvaartzorg Authena verzorgt voor u een volledige uitvaart naar wens, zowel een begrafenis als een crematie. We beschikken zelf over alles wat hiervoor nodig is: vervoer, verzorging (specialisatie in restauratieve technieken), opbaring, de mogelijk tot condoleance en het houden van een afscheidsdienst.
Bij ons kunt u terecht voor een respectvolle uitvaart. Ook als uw financiële mogelijkheden beperkt zijn of als u bewust kiest voor een kleinschalige, intieme uitvaart.

In het geval van een uitvaartverzekering kunt u kiezen voor onze uitvaartbegeleiding. Voor het door de maatschappij uit te keren bedrag kunnen wij samen met u een uitvaart op maat samenstellen.
Het Afscheidshuis is centraal gelegen aan de A27, 5 minuten vanaf de snelweg. Wij werken in een straal van 70 kilometer vanuit Sleeuwijk.

Wij garanderen u een persoonlijke, ongedwongen sfeer op een bijzondere locatie, waar afscheid écht de ruimte krijgt. Wanneer een keer wilt langskomen om een indruk op te doen en de sfeer te proeven in het Afscheidshuis bent u van harte welkom!


Contact

Bezoekadres  :  Het Zand 9
4254XP  Sleeuwijk
Postadres  :  Het Zand 9
4254XP  Sleeuwijk
E-mail  :  info@authena.nl
Web  :  www.authena.nl
Telefoon  :  06 45 59 45 77
Mobiel  :  06 45 59 45 77

Video Afscheidshuis Authena


Foto's: