Alles over een uitvaart in Tilburg

Frank Vandendries Uitvaartbegeleiding

Uitvaart in eigen regie: begeleiding bij het proces van zelf doen

Bij alle te zetten stappen vanaf melding van een overlijden tot en met de uitvaart, kan Frank Vandendries begeleiding bieden. Hij heeft jarenlange ervaring als uitvaartverzorger/-begeleider en omdat hij weet dat eigen betrokkenheid een positieve rouwbeleving ten goede komt, moedigt hij naasten aan een actieve rol in te nemen bij vormgeving en uitvoering van het afscheid.

Afhankelijk van de verantwoordelijkheden die naasten zelf willen dragen en de ondersteuning die gewenst wordt, kan een beroep gedaan worden op de begeleiding op uurbasis of gebruik gemaakt worden van een all-in tarief.

Frank werkt samen met diverse productaanbieders, freelancers en facilitaire bedrijven die inzetbaar zijn voor een bepaalde opdracht. Door deze benadering wordt de vrijheid van organisatie van de uitvaart geoptimaliseerd en de transparantie van de werkwijze vergroot.

Naast het begeleiden van uitvaarten voert Frank gesprekken over kwaliteit en zin van het leven, en over het levenseinde. Dat maakt dat hij vanuit een brede kennisbasis mensen bij kan staan om tot weloverwogen besluitvorming op belangrijke levensmomenten te komen. Op zijn website kunt u over de diverse begeleidingsvormen meer lezen.

Wilt u kennismaken met Frank Vandendries en in een persoonlijk gesprek uw vragen, gedachten en overwegingen eens op een rijtje zetten, dan kunt u vrijblijvend contact met hem opnemen. Door tijdens het leven al na te denken over het onvermijdelijke afscheid, door daarover in gesprek te gaan en uw verlangens vast te leggen, kunt u uw naasten een waardevolle handreiking bieden in verdrietige tijden.


Contact

Bezoekadres  :  Burg. Rauppstraat 21
5037MG  Tilburg
Postadres  :  Burg. Rauppstraat 21
5037MG  Tilburg
E-mail  :  info@frankvandendries.com
Web  :  www.frankvandendries.com
Mobiel  :  0651087818

Foto's: