Alles over een uitvaart in Tilburg

Natuurbegraafplaats de Hoevens

Natuurbegraafplaats de Hoevens biedt de mogelijkheid tot het begraven van een lichaam of urn, midden in de natuur. Omgeven door de paradijselijke stilte van een eeuwenoud landgoed. En met alles onder één dak voor een afscheidsceremonie en condoleance.

Laatste rustplaats in de natuur

Natuurbegraafplaats de Hoevens is centraal gelegen in de driehoek Breda-Tilburg-Turnhout. Deze bijzondere begraafplaats biedt de mogelijkheid tot het begraven van een lichaam of urn, midden in de natuur. Omgeven door de paradijselijke stilte van een eeuwenoud particulier landgoed. Met alles onder één dak voor een afscheidsceremonie en condoleance.

Gedenken en bezinnen

Natuurbegraafplaats de Hoevens biedt niet alleen ruimte om te begraven, maar ook om te gedenken en bezinnen. Neem de tijd om rond te wandelen in de prachtige natuur en te genieten van de stilte. De bankjes nodigen uit voor een moment van bezinning.

Een plek kiezen

Natuurbegraafplaats de Hoevens biedt verschillende mogelijkheden voor het begraven van een lichaam of urn. Al wandelend over de natuurbegraafplaats kiest u een plek die het beste bij u of uw dierbare past. Onder een mooie boom, met uitzicht op een weide vol wilde bloemen, aan de rand van een graanakker of in een grafheuvel met heide. Er zijn verschillende grafmogelijkheden en landschapssferen waaruit u kunt kiezen.