Alles over een uitvaart in Tilburg

Bijzonder rouwvervoer in Tilburg

Iedereen kent de standaard rouwauto’s die meestal in zwart, grijs of wit zijn uitgevoerd. Ze zijn er van diverse merken van normaal tot bijzonder exclusief. Deze rouwauto’s worden nog altijd het meest ingezet bij uitvaarten. Maar er zijn verschillende bijzondere andere soorten rouwvervoer die ingezet kunnen worden in Tilburg. Dat maakt het mogelijk om elke uitvaart helemaal naar eigen wens, smaak en aansluitend op het leven van de overledene in te vullen.

Op deze pagina staan een aantal films waarin bijzondere rouwauto’s en ander rouwvervoer te zien zijn. De films kunnen mensen inspireren om een persoonlijke keuze te kunnen maken.

Uitvaart Harley Davidson
Was de overledene een Harley Davidson berijder? Dan is deze uitvaart Harley Davidson misschien geschikt vervoersmiddel voor de dag van de uitvaart. De uitvaart Harley Davidson kan gehuurd worden door uw uitvaartondernemer.


Hotrod rouwauto
De Hotrod uit deze film is helemaal uniek. Het is een rouwauto met suicide doors en een enorme dode hoek! Als deze rouwauto door de straten van Tilburg rijdt dan trekt hij zeker de aandacht van het publiek.Motor of trike
Deze speciale aanhangwagen kan achter een motor of trike worden geplaatst. Hij kan worden gehuurd met of zonder chauffeur.


Uitvaartbus
De uitvaartbus maakt het mogelijk om met meerdere mensen bij de overledene te blijven tijdens de laatste rit.


Roze rouwauto
De roze rouwauto kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een roze uitvaart van een overledene uit de homogemeenschap van Tilburg. De roze rouwauto is te zien vanaf 3.30 min.

Rouwfiets
Met de rouwfiets kunt u de overledene met de fiets naar de Centrale begraafplaats West - Hoflaan brengen of naar Crematorium Tilburg.Loopkoets
Het is niet het meest snelle rouwvervoermiddel, maar de loopkoets biedt wel een intieme manier om de overledene zelf naar zijn of haar laatste rustplaats te brengen.


Rouwkoe Leentje
Rouwkoe Leentje werkt sinds enkele jaren in de uitvaartbranche. Leentje brengt overleden koeienliefhebbers in haar eigen tempo naar hun laatste rustplaats.